ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι κλειδαριές ασφαλείας παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αναβάθμιση της προστασίας του χώρου μας. Σε συνδυασμό με το κόστος, αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στην διαδικασία επιλογής της ιδανικής πόρτας ασφαλείας για τον καθέναν από εμάς. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, στη SIAMO αντιμετωπίζομε την ασφάλεια του χώρου σας με ιδιαίτερο σεβασμό και φροντίδα. Κατόπιν αυτού, παρακάτω θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις κλειδαριές ασφαλείας.

‘ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ’

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – Οι κλειδαριές ασφαλείας χωρίζονται στις εξής 3 κατηγορίες: ηλεκτρική, μηχανική (η δίγλωσση) ή ηλεκτρομηχανική. Η μηχανική κλειδαριά, γνωστή και ως κυλίνδρου είναι μια από της ποιο συνήθης επιλογές στην αναβάθμιση του χώρου μας. Η κλειδαριά ασφαλείας κυλίνδρου αποτελείται από την κασετίνα (σώμα της κλειδαριάς), το προστατευτικό κάλυμμα defender, τον αφαλό (ή κύλινδρο) και τις ροζέτες (ή διακοσμητικά επιστόμια).

Σε αντίθεση με την πρώτη κατηγορία, η ηλεκτρική κλειδαριά αποτελείται από δυο γλώσσες. Αύτη η ιδιαιτερότητα δημιούργει την δυνατότητα λειτουργείας της πόρτας με πόμολο αλλά και ηλεκτρονικά. Σε περίπτωση παραβίασης η μια γλώσσα μπλοκάρει την άλλη καθιστώντας αδύνατη την παραβίαση του χώρου σας.

Τέλος, η ηλεκτρομηχανική κλειδαριά αποτελεί αγαπημένη επιλογή για κεντρικές εισόδους πολυκατοικίας καθώς η τεχνολογία τους τους δίνει την δυνατότητα να κλειδώνουν αυτόματα μετά από κάθε κλείσιμο. Επίσης, οι ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές ασφαλειας μπορούν να λειτουργήσουν μηχανικά με κλειδί αλλά και με αναπτυγμένα περιφερειακά ηλεκτρονικά συστήματα διαχείρισης κλειδαριών όπως αποτύπωμα, καρταναγνώστη και Bluetooth.

ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΙΜΗ

Έχοντας γνώμονα τις ανάγκες σας, στη SIAMO θα βρείτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε κλειδαριές ασφαλείας. Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησής πελατών μας και μάθετε περισσότερα για τις κλειδαριές ασφαλείας, τα προϊόντα και άλλες υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Καλέστε μας τώρα και ενημερωθειτε για τις πόρτες ασφαλείας SIAMO.